მეწველი ფურის ულუფის სტრუქტურა ბაგურ და საძოვრულ პერიოდში
გთავაზობთ აგროტექნოლოგიურ ნორმატივებს, სადაც მოცემულია მაწველი ფურის ულუფის სტრუქტურა ბაგურ და საძოვრულ პერიოდში (%-ობით კვებითი ღირებულების მიხედვით).
აგროტექნოლოგიური ნორმატივები მომზადებულია აკადემიკოს ბიძინა კორახაშვილის ნაშრომის მიხედვით.
მოცემული აგროტექნოლოგიური ნორმატივების ცოდნა დაეხმარება ფერმერს, ეფექტიანად მართოს საკუთარი საოჯახო მეურნეობის საკვები ბაზა, კვებითი ღირებულების მიხედვით სწორად განსაზღვროს მეწველი ფურის ულუფები, რათა მაქსიმალურად კარგი შედეგი მიიღოს…