აგრარული განათლებააგროტექნოლოგიებიდარგებიმებოსტნეობა

თხილის ჯანსაღი, არაკანცეროგენური, უაფლატოქსინო პროდუქციის წარმოება

ევროპის ბაზარზე საქართველოში წარმოებული თხილის რიგი პარტიებში არაერთხელ დაფიქსირდა აფლატოქსინის, საშიში კარცენოგენის მაღალი შემცველობის გამო და დაიბლოკნენ კიდეც. რა უნდა გააკეთოს მეურნემ არაკარცენოგენული თხილს წარმოებისა და საერთაშორისო ბაზარზე დასაბრუნებლად?

იხილიეთ ვიდოფილმი: https://www.youtube.com/watch?v=31DF5yFtwYY

ავტორები:

ს/მ მეცნიერების დოქტორი, პროფესორი ნოე ხოზრევანიძე,

ს/მ მეცნიერების დოქტორი, კობა კობალაძე