საქართველოს აგრო-კალენდარი
გთავაზობთ აკადემიკოს ავთანდილ კორახაშვილის მიერ შედგენილ აგროკალენდარს საქართველოში გავრცელებული კულტურების: საშემოდგომო მარცვლეულის, საგაზაფხულო ხორბლის და ქერის, სამარცვლე სიმინდის, თამბაქოს, მზესუმზირის, სოიას, კარტოფილის, ბაღჩეული კულტურების, ბოსტნეულის, ეთერზეთოვანი და სანაწვერალო კულტურების, საკვები ძირხვენების, ბუნებრივი სათიბების, ჩაის, ყურძნის, ხილის, ციტრუსის, ტუნგოს, დაფნის რგვა-თესვის, გასხვლის, ნათესების დამუშავების, სასუქების შეტანის, მორწყვის, მავნებელ დაავადებებთან ბრძოლის და მოსავლის აღების ვადების შესახებ.
იხილიეთ ცხრილი:
აკადემიკოსი,
ბიძინა კორახაშვილი:
„საქართველოს აგროტექნოლოგიური ნორმატივები“
(ცნობარი ფერმერებისა და ბიზნესმენებისათვის)