აგრარული განათლებადარგებიმებაღეობამებოსტნეობამევენახეობა-მეღვინეობამემარცვლეობამემცენარეობა

საქართველოს აგრო-კალენდარი

გთავაზობთ აკადემიკოს ავთანდილ კორახაშვილის მიერ შედგენილ აგროკალენდარს საქართველოში გავრცელებული კულტურების: საშემოდგომო მარცვლეულის, საგაზაფხულო ხორბლის და ქერის,  სამარცვლე სიმინდის, თამბაქოს, მზესუმზირის, სოიას, კარტოფილის, ბაღჩეული კულტურების, ბოსტნეულის, ეთერზეთოვანი და სანაწვერალო კულტურების, საკვები ძირხვენების, ბუნებრივი სათიბების, ჩაის, ყურძნის, ხილის, ციტრუსის, ტუნგოს, დაფნის რგვა-თესვის, გასხვლის, ნათესების დამუშავების, სასუქების შეტანის, მორწყვის, მავნებელ დაავადებებთან ბრძოლის და მოსავლის აღების ვადების შესახებ. 
იხილიეთ ცხრილი:

Untitled 2

აკადემიკოსი, 

ბიძინა კორახაშვილი: 

„საქართველოს აგროტექნოლოგიური ნორმატივები“

(ცნობარი ფერმერებისა და ბიზნესმენებისათვის)